The Five-Minute Forums

The Five-Minute Forums (http://www.fiveminute.net/forums/index.php)
-   Miscellaneous (http://www.fiveminute.net/forums/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Oh God (translate: Zeke) what is going on? (http://www.fiveminute.net/forums/showthread.php?t=1353)

AKAArzosah 02-21-2007 09:22 PM

Oh God (translate: Zeke) what is going on?
 
Okay, someone go have a look at the 'Manifesto' thread (last page) and tell me if they can figure out what happened. And it KEEPS happening. I deleted THREE of them. Not to mention that all the other threads in this board for me seem to end half way down the page.

Is anyone else having problems with the forums, or even Internet Explorer in general?

Zeke 02-21-2007 10:00 PM

My posts seem to be time-travelling too, and I can't get into my 5M.net email. I'm guessing the server has gone wonky. I'll let you guys know what's going on as soon as I find out myself.

AKAArzosah 02-21-2007 10:06 PM

You can see the weirdness though, right? It does show up out of order, and THAT's not just me too?

AKAArzosah 02-21-2007 10:11 PM

Okay, am I right in assuming that you're stuck in the temporal vortex too?

mudshark 02-21-2007 10:37 PM

Do you suppose this might have something to do with TBBS being down all day today? (TalkCSI seems to be out to lunch, as well.)

Alexia 02-23-2007 08:16 AM

<i>Is anyone else having problems with the forums, or even Internet Explorer in general?</i>

AHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA XD

My whole life is one long IE problem...

Use FireFox. It eats IE for breakfast ;)

Zeke 02-23-2007 03:16 PM

Quote:

Originally Posted by mudshark (Post 72289)
Do you suppose this might have something to do with TBBS being down all day today? (TalkCSI seems to be out to lunch, as well.)

That would explain a lot. My email's back now, so hopefully it's over. I'll let you know what I hear from Antony.

Nate the Great 02-23-2007 10:24 PM

Yeah, how do you retaliate for jam before it's launched at you? Color me confused as well. If the posts are getting shuffled around, then it's a very highly trained cyberbug that's doing it, for the post dates are in order and everything. Is it possible for post texts to get moved around leaving the post framing info (poster, post date, etc.) intact?

MaverickZer0 02-24-2007 07:27 AM

Or, y'know, a normal cyberbug. This sort of thing can happen.

Be patient. ;) All we have to do is wait it out and get some cyberboots.

Boot>Bug.

mudshark 02-24-2007 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by Infinite Improbability (Post 72292)
Color me confused as well. If the posts are getting shuffled around, then it's a very highly trained cyberbug that's doing it...

Or a dead CMOS battery.

Zeke 02-24-2007 09:14 PM

Good call -- according to Antony, that was exactly the problem. It's fixed now.

mudshark 02-25-2007 12:31 AM

http://i57.photobucket.com/albums/g2.../whistle-1.gif

(I was cheating. I already read the explanation at the other place. :D )

Nate the Great 02-25-2007 01:23 AM

Whatever CMOS is.

I never knew Pacman was a boot fan. The poor bug...

AKAArzosah 02-25-2007 08:17 AM

Well that was traumatising and yet highly amusing. But YAY it's fixed.

mudshark 02-25-2007 03:22 PM

Quote:

Originally Posted by Infinite Improbability (Post 72298)
Whatever CMOS is.

Crumphacker Mechanism of (great) Subtlety?

Nate the Great 02-25-2007 09:41 PM

Compression Mechanism Of Spoofing?

mudshark 02-26-2007 05:14 PM

Quote:

Originally Posted by Zeke (Post 72295)
It's fixed now.

Something's got me wondering: Was there a Favicon for the Forums before?

As I type this, it's just showing the generic document icon in my address bar but, for some reason and just since the recent technical difficulties, "Five-Minute Forums" on my Bookmarks drop-down has picked up the Favicon for Kelly'z (looks like this --> http://smg.photobucket.com/albums/v2...u/kk_logo3.png ), which is weird, but I'm sure there's a simple explanation.

Now, I think we had the Five-Minute clockface icon on the php board, but as I think about it, I'm not at all sure it made the transition with the rest of us to the vBulletin board.

Zeke 02-26-2007 10:42 PM

Yeah, we had a grey variant of the normal red favicon (a throwback to the 5MV skin I had for the ikonBoard). I'll have to try and put it back.

Nate the Great 02-27-2007 06:25 AM

The new icon (red rim, white wedge, black clock) or the old icon (red wedge, black clock)?

AKAArzosah 03-13-2007 03:54 AM

Hey looky ^^^ favicon! It appears to be a grey rim with a white wedge, but it could just be my monitor's all screwy


All times are GMT. The time now is 12:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.